Mijn naam is Mackenson Dominique Pierre. Mijn roots liggen in Haiti. Op mijn 3e ben ik geadopteerd door de familie Dijkstra. ik kreeg een nieuwe identiteit Mark Dijkstra. Bij aankomst in Nederland werd ik direct naar het ziekenhuis overgebracht waar ik een medische onderzoek onderging. De periode dat ik in Haïti woonde raakte ik ondervoed met als gevolg; een tropische lintworm dat mijn maag aantastte. Dit resulteerde naar een constante gevoel van honger oftewel leegte

Adoptie heeft mij verward en heb mij nooit kunnen aanpassen aan mijn nieuwe identiteit. Ik had zoveel vragen zoals; waar is mijn echte moeder? Waarom noemen jullie mij niet bij mijn geboortenaam maar noemen jullie mij Mark? Waarom leer ik op school niks van de Haitiaanse geschiedenis? Ik miste mijn biologische moeder, Marichelle Pierre. Ik fantaseerde dagelijks hoe het zou zijn als mijn moeder bij me was.

Ik werd bestempeld als zorgkind. Om die redenen werd ik op jonge leeftijd uit huis geplaatst. Ik kwam in het systeem terecht. Van internaat tot aan jeugdgevangenissen en klinieken.

Omdat ik zolang in een gesloten atmosfeer zat kwam ik in 2016, na mijn vrijlating, erachter wat ik allemaal had gemist. Door de keuzes van vroeger werd ik niet geaccepteerd in de maatschappij. Banen zoeken ging moeizaam tot niet. Ik kwam nergens aan de bak. Door vele scholen werd ik afgewezen omdat ik te oud was maar Friesland College gaf me een kans.

Met mijn passie wil ik mijn uiteindelijke droom realiseren; een voedsel distributiecentrum in Afrika openen. Ik wil weeskinderen voorzien van hun basisbehoeftes maar voornamelijk warme, voedzame en lekkere maaltijden.

Mr. Green Catering - Fried Rice & Noodles - Rotterdam

Google reviews

Wat zeggen onze klanten

google
Gianno Stjeward
10 maart 2024

Goede service!

google
Naoufal Ouardi
4 december 2023

I enjoyed having the foodporn experience , healthy ingredients , made with love, excellent service. My mouth deserved being served by Mr. Green

google
khaddouj barghout
3 december 2023

Tasty foodstand with warm people who serve the food!

google
Puck Schot
3 december 2023

Heerlijke kip & mais gegeten van deze vriendelijke cateraar 😁

google
Chihiri
20 november 2023

Via Toogoodtogo een soep en gemarineerde zoete aardappelen meegekregen. Het was heerlijk!

google
ief vd brom
18 november 2023

Via tgtg hier terecht gekomen. Heerlijk gegeten en supervriendelijke kok!!! Zeker een aanrader.

google
manus van der burg
13 oktober 2023

Lekker eten goed van smaak ik heb er van genoten 😋 bedankt

google
Fanny Winkelman
11 oktober 2023

Supergoed gegeten. Het was een beetje te veel, maar dat is een rare 'klacht'. Mijn zoon vond de spaghetti lekker. Ik eet geen tarwe, dus ik kan geen oordeel geven, maar de gehaktballen kon ik wel eten, en die vonden we allebei verukkelijk! Voor herhaling vatbaar. Aardige hardwerkende man trouwens en 2 minuten fietsen bij ons vandaan. Top!

google
Jamie De Zwart
10 oktober 2023

Was erg lekker en goede service! Dankjewel

google
Elmar Levy
10 september 2023

Heerlijke kip. Heb zitten smullen. Is een keer wat anders dan al die fastfood troep. Was zoetjes aangemaakt. Absolute aanrader als je goed wilt eten.

google
Debbie Buro Haug
7 september 2023

Mr Green heeft fantastisch voor onze artiesten en gasten in de zaal gekookt en is een fijne, betrouwbare, georganiseerde chef, probeer vooral zijn fameuze Bouwman wings

google
Finn Visser
5 september 2023

Lekker eten en een vriendelijke kok!

google
TJ
5 september 2023

Great Haitian food. Great presentation. Great personal vibes! I highly recommend Mr Green for all your food services in Rotterdam, he's the best!

google
Zeb Mintjes
4 september 2023

We had this caterer serve extra special finger-food at my work, but had previously cooked our whole staff team dinner which tasted and looked amazing.He is also an awesome person to work with!

google
Elisabeth Brant
29 augustus 2023

Via too good to go voor het eerst kennis gemaakt. Heerlijk eten. Ook best veel. Vandaag ga ik opnieuw bestellen. Heb contact met de eigenaar gehad ivm voedselallergie en was geen enkel probleem. Zeer vriendelijke man die openstaat voor het gesprek. Kan niet wachten tot hij kleine menuutjes toe gaat voegen aan zijn assortiment ga dan zeker bestellen.

google
TH N
24 augustus 2023

Heerlijk!! Aanrader!

google
Stephan Kuijf
24 augustus 2023

Ik wou dat ik meer had besteld. Heerlijk eten, vriendelijke eigenaar en we willen heel graag nog eens bestellen.

google
stefan keijzer
21 juli 2023

Super lekkere maaltijd op kunnen halen via to good to go! Zeker een aanrader!

google
tatjana winia
21 juli 2023

Heerlijk gegeten van ons too good to go verrassingspakket. Pasta gegrilde groenten en heerlijk gekruide kip. Zeker een aanrader!

Authentic food. Created and served with passion.

BIOGRAFIE

MR. GREEN

Benieuwd naar mijn verhaal? Ik vertel het je graag.

MIJ BEREIKEN

KOM IN CONTACT

Heb je een vraag en/of opmerking? Ik sta graag voor je klaar